Voorbestelling wijn van Wagner Stempel

De nieuwe oogst wijnen kunnen tot en met 18 mei voorbesteld worden met 10% korting. In de week van 28 mei worden ze uitgeleverd.

Daniël Wagner maakt biologisch gecertificeerde wijnen zoals de natuur ze bedoeld heeft. Het zijn terroir betoonde wijnen met karakter. Dat hij met deze filosofie succes heeft blijkt uit de toekenning van diverse prijzen voor met name zijn Riesling wijnen en ook de opname in 2004 in de VDP bevestigt het bereikte kwaliteitsniveau. De 13 ha. wijngaarden liggen in de omgeving van Siefersheim, Rheinhessen. Veel van de wijngaarden hebben Porphyrbodems (vulkanisch). Ieder jaar wordt het beste resultaat behaald met het terroir dat typisch is voor de jaargang. Maar altijd met fijne zuren, elegantie en mineraliteit.

Naast diverse intrernationale prijzen vallen de wijnen van Wagner Stempel ook nationaal jaarlijks in de prijzen, bijvoorbeeld 4 jaar aaneen op het Proefschrift Wijnconcours. En regionaal; dit jaar werd de Silvaner 2016 (geschonken bij restorant Lime in Malden) uitgeroepen tot beste huiswijn door het Nijmeegs Wijngilde. 

© 2012 - 2018 dewinkelvanwendy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.