Over ons & Voorwaarden

WE ZIJN GESLOTEN WEGENS VAKANTIE VAN TOT 5 AUGUSTUS

Van harte welkom in mijn winkel. Hier vindt u een klein maar fijn assortiment wijnen, kazen en delicatessen. Al deze producten gebruiken wij in onze kookschool Koken aan de Waal aan de dijk in Lent. 

Als vinoloog houd ik me bezig met import en verkoop van wijnen. Daarnaast ben ik mij ook gaan verdiepen in kaas en speciaalbieren. In onze kookschool geef ik cursussen in het proeven en combineren van dranken & spijzen. 

Op zaterdag middagen kunt u aansluiten bij een workshop over het proeven, serveren en bewaren van kaas. Zie de pagina Cursussen en Workshops voor data.

Winkel van Wendy is een onderdeel van Koken aan de Waal
Oosterhoutsedijk 46 - 6663 KV Lent
www.kokenaandewaal.nl  -  wendy@kokenaandewaal.nl
telefonisch: 0653 28 73 08 (Wendy Otting)

KvK Fine Food Shop 09215292
BTW Fine Food Shop NL 169022365B01
IBAN: NL96RABO0156875942 t.n.v. Fine Food Shop

Voorwaarden: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via wendy@kokenaandewaal.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

© 2012 - 2019 dewinkelvanwendy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.